Skype

Då har man hängt i skype typ hela dagen och skypade med dom bästa, haha tiden bara går så jävla fort :D Har typ garvat mest för en grej garvar ffr HHAAH. Jaja annars har jag typ hjälpt mamma med tvätten kollat på Iffet, ska göra de nu igen, eller så Adini Feriha Koydum. Hmm sen så gjorde jag kisir med mamma. Som sagt va bara hemma idag. Aja ska sluta skriva nu och kolla på serien =)

Och nu har man blivit kille ....

HAHAHA tagen från Seldas blogg

Looooov!

Förlåt för en dålig uppdatering.. Bloggade inte pga att jag hade största huvudvärken för att jag slåg mig på järn, fick åka in till akut men h***** gjorde inte ett skit, grät för att jag hade så jävla ont. Menmen fick lida med det i 4 dagar, bättre nu iaf :) Dom dagarna jag inte bloggade vila jag, skypede med folket roligt som fan haha, och igår va vi i handen hos kusiner. Sen i lördags va jag, Esma och Kübra i loppis för att vi skulle sälja saker, HAHA bara minnen assåå shiiit :D Jaja det är mellan oss. Sen har jag inte gjort så mke. Och på onsdag ska vi tjejer till bio och kolla på paranormal activity 3, roligt kommer det att bli. Haha de bara att säga till om du/ni också vill komma dermisim :P Har faktis inte så mke o skriva, så hör av mig senare :*

HUVUDVÄRK pga en grej så kommer inte blogga idag, vi får se om de blir bättre imorn ..

,

Skorna

Gayel  ([email protected]) om Shopping:
vart har du köpt dina skor? :)
SV: Från Skopunkten :)

Paranormal activity 1 & 2

Sitter och lyssnar på musik och snackar med kusinen. Utvecklingssamtalet gick si o så .. Jaja de kan vi hoppa över men Fb är inaktiverad nu och kommer vara sådär så länge jag orkar :) Efter att vi kom hem gick jag till centrum för att köpa chips, godis, choklad osånt för att äta när jag skulle kolla på film med bröderna. Vi kollade på paranormal activity 1 och 2, HAHA shiit assååå :O Jaja ni som har kollat på den fattar vad jag menar.. Men annars har jag inte gjort något speciellt.

Utvecklingssamtal

Tjatja! :) Sitter och lyssnar på halay, sen efter damar, halay igen sen damar hahah känner mig i en bröllop men jaja :) Igår var det en underbar dag med hela " familjen " då menar jag, fasters familj med sina barnbarn döttrar oså, sen fabrors familj, och vår familj sen såklart farfar och farmor. Vi firade Meleks 3 års dag :) Runt 11 kom vi hem duschade oså sen snackade jag massor med bästa kusinen, sen va jag trött och sov. Gick inte till dom 2 första lektionerna, kunde inte gå hade värsta värken i magen .. Menmen pappa fick skjutsa mig till skolan, och dom 2 sista lekitonerna dooog jag verkligen dog, skulle svimma nästan så Esma fick ta mig till systern. Fick tabletter oså, men iaf nu är jag hemma och är lite bättre. Väntar på att pappa ska komma hem, har utvecklingssamtal kl 5. Hoppas de går bra för mig! Hör av mig senare puss:*

Shopping

Går inte o rotera bilden så förlåt.. Och förlåt för en dålig bild.. :)

Grattiiis familjens ängel på din 3års födelsedag ♥


Trött

Helluuu, vad gör ni? Själv sitter jag bara, skit trött :( Vaknade runt 9, halv 10 vi åkte till Fittja och väntade där en halvtimme tills mannen skulle komma. Han kom oså så vi läste, läste 2 sidor fett nöjd mohaha :D Nej men efter kom vi hem och nu e jag här, ska upp och dammsuga senare ska vi åka och hämta syrran sen gå runt i kungens kurva eller så ska jag träffa Umran :)
Minnen .. + skiiit brun jag va :$

Spt

Anonym om Ni frågar jag svarar :):
Tack för ditt svar, ja jag förstår vad du menar. :) 
oj förresten glömde säga i förra kommentaren att du är sjukt vacker :P...

sv: Tackar, du är nog vackrare =)

Skärholmen

Sitter och äter massor med godis. Vi har gäster också, syrrans kompis Selda och hennes mamma :D Runt 3 träffade jag Seyda och Hülya i centrum senare åkte vi till Skärholmen och gick runt oså senare åt vi mat och snackade om massa saker, senare åkte jag en väg och dom en annan, kom till centrum köpte lite godis sen kom jag och Selda va här, sen kom Navruz abla och hennes dotter sen Seldas mamma, Navruz ode gick och nu sitter mamma och Meyrem teyze. Kunde inte kolla på Iffet så får kolla senare. Aja ska sluta skriva och ska in, hör av mig sen :*

Ni frågar jag svarar :)

Anonym om Spt:
heej vill fråga dig en sak, blir glad om du svarar.
Jag e Kurd men inte Kurd från Turkiet jag är inte BKK heler. Jag är kurd från Irak. Men är det så att Turkiet hatar alla kurder eller bara BKK? de har jag undrat länge.
För jag hatar inte Turkiet fastän jag är kurd. ( NOT BKK )

SV: Hejhej :) Asså det finns vissa Turkar som som både hatar Kurder och Pkk. Yani som är mot dom, sen finns de vissa som bara hatar Pkk. Jag är en av dom som bara är mot Pkk, och kommer alltid att vara de. Jag brukar hänga med Kurder, man kan typ också säga att jag har mer Kurd kompisar än vad jag har Turk kompisar, hänger mer med dom. Haha och just nu har vi gäster som är Kurder, yani aa hoppas du fattar vad jag menar. Och hoppas du är nöjd med mitt svar, annars är det bara att kommentera :)

Moské

Hejsan alla :) Va i moskén precis, mamma hämtade oss oså :) Igår sov jag runt 1, satt och kollade på Feriha senare snackade jag runt med dom bästa i fb, sen hade jag somnat och mamma väckte mig runt 9 så böt om åt frukost oså sen åkte man till Fittja, tränade och läste lite sen kom man hem. Känner typ många som går där, roligt är det ändå. Men idag ska jag träffa Seyda och Hulya tror jag, vi får se. Menmen kommer höra av mig senare :)
HAHA ♥

Spt

Seda om Ac kalan dagdaki köpekler gibisiniz ne zaman aciksaniz sehire iniyorsunuz. AMA SOYSUZ SOYUNUZA KİBRİT SUYU ORU*** COCUKLARI !:
Pkk = perisan kalan köpekler
SV: Du la den fint Seda.

/G om Tips på några bra plattånger ? :):
babyliss curl den plattar extremt bra!
SV: Tackar :))


Dålig start

Japp, vet det var en dålig start men försöker göra mitt bästa. Lovar. Skolan va verkligen jobbig idag, först mentor med NIDAL, sen 3 timmars projekt med MARION, sen no med NIDAL igen och efter engelska med Ulrika.. Slutade runt 3 kom hem sen hade jag somnat och vaknade nyligen typ. Gör inget specillt ska upp och kolla på Emiiiiir nu och efter träna på Kuran. Igår va jag ute med Esma, senare träffade vi på Zeynep ( Nasu ) och hennes kompis, vi snackade oså ganska länge sen kom Esra så vi gick, haha skön dag vare iaf med dom bästa:) Efter gick vi hem till kusiner där alla va, förutom farbrors familj. Jaja efter att vi kom hem duschade jag sen hade jag somnat. Ska sluta babla nu och gå in puss :*
för några dagar sen, man tror jag har tshirt hahah :)

Bästa dagen med dom bästa tjejerna

Kom precis hem typ, ska hem till kusiner så hinner inte skriva. Hör av mig efter om jag inte blir trött :*

Tips på några bra plattånger ? :)

´

Ac kalan dagdaki köpekler gibisiniz ne zaman aciksaniz sehire iniyorsunuz. AMA SOYSUZ SOYUNUZA KİBRİT SUYU ORU*** COCUKLARI !


Ölunuzu, dirinizi, hergun birinizi, birgun hepinizi! Son terörist geberinceye kadar Sehitler Ölmez Vatan Bölunmez!

Hepiniz birgun böyle öleceksiniz!!!

Musik

Hejhej:) Kunde inte blogga igår för att jag inte hade tid och va ganska trött. Så förlåt för de. Men det var en super dag med tjejerna :) I skolan hade VI 4, bara 2 lektioner höhöhö. Vid matsalen var det en grön stor papperskorg typ där man lägger kartonger jag gick in i den och tjejerna snurrade mig runt i hela matsalen haha sjuuuka. Men runt halv 4 kom vi hem, väntade på sms och runt 5 kom Esma till mig och vi träffade Kübra i centrum, lika trög som vanligt. Hon kom efter en timme. Menmen vi åkte till Fittja och börja sälja Chokladbollar, allt e slut på en dag shit va sköna vi e asså. Vi gick bara in i 2 porter och där sålde vi slut allt. Vi tre hade 12 var :) Menmen runt 8 kom vi hem satt med bror osånt och sen snackade jag med älsklingen till 1, sen sov jag. Vaknade runt 6 för att vecka älsklingen hahaha men vaknade aldrig så jag själv hade somnat igen. Och vaknade runt halv 8 sen dess e jag i skolan. Har klarat NO provet men vet inte vad jag har fått. Har musik just nu dom redovisar osånt. Jaja jag kommer höra av mig sen jag lovar =)

Hallåååååå dääär bloggen

Vet ni vad? Vill ni verkligen veta? Okejdåå ....  Jag har saknat bloggen :$ Yanii är tillbaka :))
Känns som jag inte har skrivit på evigheter. Hur mår ni då? Själv mår jag bra, och kommer bli bättre Insallah. Många blev arga för att jag slutade blogga, dom klagade hit o dit. Så tillsist började men. Under dom dagarna jag inte har bloggat har jag gjort massa saker, kan man säga. Minns inte allt, men har varit på förlovning, skolar har gått super, har haft prov. Men bästa dagen va igår efter skolan med Esma asåå ni anar inte vad som hände. Vi skämde ut oss totalt. -.- Och har träningsvärk från igår. Men annars har allt varit bra! Har inte så mycke och skriva, har lektion just nu så måste skriva klart min novell. Kommer höra av mig senare. Puss ♥

Finns ingen sten lika tung som smärtan jag bär.

Img_1030_large

Sevilmek istiyorsan önce insan ol. Ha bu arada insanlik bedava rahat ol ;)

Tumblr_le82v0cecs1qelznlo1_500_large

Bloggpaus

Orkar inte längre. Har alltid försökt visa mig glad, men till sist går det inte. Brukade alltid skriva att jag inte modde bra hit o dit här i bloggen, men efter att jag fick kommentarer om att jag skrev sånt så ville jag inte visa att va ledsen, så jag alltid skrattade oså. För att ni inte skulle bli ledsna. Man kämpar o kämpar men efter ett tag orkar man inte. Tar ett steg fram men backar två steg tillbaka. Det som händer har inte med familjen o göra, inte ens kärleksproblem, som vissa tror. Alla brukar ha dåliga stunder, ingen i världen är 100% glad, och så är det. Bara för att jag alltid ler, alltid är glad så tror folket att jag mår bäst, men inget vet att man har jordbävning inne. Jag ser kanske stark ut också, men är den svagaste personen just nu. Men ska försöka ta mig upp, försöka göra mitt bästa. Ska försöka bli en stark tjej. Har mina bästa vänner också, dom vet vilka dom är. Dom har alltid varit vid min sida vad som än har hänt. Jag älskar er! ♥
Och nu, nu vill jag ta en bloggpaus, vet inte hur länge. Kommer kanske slänga in några texter då och då. Men ha de bäst just nu. Om det är något så kan ni bara kommentera eller få tag på mig via FB , Seher Kücükgöl.
Tumblr_lsvx8qwnah1qlpqv4o1_400_large

Ayna benim en iyi arkadasimdir. Cunku ben agladigimda o asla gulmez.

Tumblr_lsrdvjt1al1qfhtnu_large

Förlåååt

Ja, förlåt vet dålig uppdatering! Ska försöka göra mitt bästa.. I onsdags va jag i Skärholmen med Esma, hon skulle köpa klänning men hittade ingen som hon tyckte om. Sen igår va jag bara ensam hemma, och idag gjorde jag inte något speciellt. Va i skolan, kom hem gick med kusinen Ebru hem till farmor o farfar för att lämna något, kom hem tillbaka åkte till Maxi med mamma ode, köpte lösnaglar. Sen kom man hem och duschade sen dess sitter jag bara och kollar på Adini feriha koydum. Fryser om fan, äre bara jag som gör de eller? :( Juste farfar och farmor kommer idag, så vi ska hem till dom, dom kommer runt 3 tror jag. Aja ska titta på filmen. Hör av mig senare =)

Ni bygger upp saker som inte ens är sanna. Vill inte ens höra vad ni tycker om mig, för jag kommer aldrig hålla med.


Skolan

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men verkligen trött, satt vid datorn men ändå :) Igår hade vi idrott sista lektionen, efter att vi hade slutat va vi kvar där och snackade med en kvinna, yani jag, Esma och Kübra. Då kom de 2 turk importer som vi ser för första gången och snackar massa saker på turkiska om oss som om vi inte fattar vi fick damp, kvinnan lämnade inte oss, vi fick gå då dom hade gått. Vi gick efter dom men vi hann inte dom gick in i botvid.. Aja efter de kom jag hem, kusinen Fatma va hos oss, vi satt med henne. Åt mat osånt, senare gick hon hem och jag gick till centrum för att köpa kompis, juste nytt nummer! :) Jaja senare gick jag in i duschen och efter webbade jag med Selda , höll på att somna där, så jag la mig. Runt 11-12 tror jag. Och just nu har jag Svenska, redovisning. Har redan redovisat och det gick ganska bra :)
För några dagar sen

Syslöööjd

Sitter och har sylöjd. Blev precis klar med uppgiften :D Lyssnar på musik, hungrig som fan.. Lunch om 20 min typ yeah :P Annars har jag inte gjort något speciellt. Hade matte, So och nu syslöjd. Jaja hör av mig senare
En bild från igår, som jag glömde höhö

Måndag

Dagen började med att jag vaknade runt halv 8, fixade mig snabbt senare tagga jag till skolan. Hade mentor grej, engelska, svenska sen hemkunskap då de hände vissa saker. Är hos rektorn varje dag typ .. Jaja senare lunch där efter bild och sen No efter slutade vi. De va en vanlig skoldag, med massa driv, skratt oså :) Kom hem städe lite, och nu är jag här. Sitter bara och lyssnar på musik. Saknat Selda haha går kanske ut med henne om hon kan annars sitter man bara hemma eller något..

Lite bilder från igår


Trött

Roliiiigt dag var de faktiskt :D Dansade fullt. Kom hem typ för en timme sen. "Sazcilar" va verkligen skit bra, men man dog till sist. Verkligen skit trött.
Resten kommer imorn =)

SPT

Anonym  (/g) om Ur & Penn:
Selam! Hahah seher undrar ba om du skulle kunna öppna en shopping kategori dar du kanske kan visa de du har handlat och de :$
SV: Hejhej! =) Jag har faktiskt en kategori som heter Shopping. Kolla bland mina kategorier så hittar du den :)

Ur & Penn

Köptes idag då jag va i Skärholmen

Hennafest

Mamma väckte mig genom sms, runt 10. Gick upp tog på mig något skönt senare åkte vi till donken för att lämna syrran och där efter till skärholmen, skulle köpa skor men hitta inte min storlek, blev skit irriterad -.- Jaja vi kom hem satt lite och efter åt frukost och nu e jag här. Ska upp och diska, lite senare ska jag börja fixa mig. Sen är det kina som gäller :)

2/10

Hejsan, förlåt för en dålig uppdatering, den suger verkligen!
Vaknade runt 11, vi städade lite. Senare åkte jag och bror till Fittja för att tvätta bilen, de va första gången haha, roligt va de. Kusinen Mehmet och hans kompis Tolga kom också, men lite senare. Jaja senare åkte vi till Skärholmen för att bror skulle köpa skor, senare kom vi hem böt om mig i 2 minuter senare sprang jag tillbaka till parkeringen och åkte till Tumba, " Tacos fest " vi va runt 7 -8 tjejer :) Runt 9 va vi hemma, valde kläder till imorn senare duschade, och platta klart håret precis. Sitter och kollar på Kuzey Guney som jag missade, och snackar med bästa kusinen =)
Mizgiiin ♥

RSS 2.0