Bayram

Bayram idag, gick inte till skolan. Pappa väckte mig runt halv 8 genom att ringa min mobil så jag va tvungen o vakna o gå till faster åt frukost där senare kom vi hem, och sitter just nu. Ska lägga upp bilder från spex som jag hade igår när jag kan för måste upp nu och fixa mig mamma kom precis, hör av mig sen =)
DÖÖÖÖÖR!!!

Dåligt uppdatering

Hann typ aldrig blogga för jag va överallt så ber om ursäkt. Tror de va fredag då jag åkte till Seldas skola för att hälsa på vi gick runt skolan, senare Huddinge C. Sen lekte vi smarta och tog Fittja bussen, sen efter skulle vi ta tåget hem men de va något fel så vi fick ta en annan buss, då va de trafik den vägen så vi fick vänta ganska länge och vi va så jävla hungriga hahah ni anar inte men ändå snackade vi om mat helt hjärndöda -.- Men runt 7 va vi hemma senare kommer jag inte ihåg :) Och igår vaknade jag runt 12 hjälpte mamma med städningen och efter fixade jag mig och vi åkte in till Medborgarplatsen eller hur man stavar, vi var på protest mot terrorism. Jag, Selda, hennes syrra och min :) De va faktis många, och man såg folk man inte hade sätt på länge oallt :) Men efter de åt vi mat i donken sen kom Selda hem till mig, vi va hos oss lite senare gick vi till gården då Selda gick hem och jag va med Ebru, Nazan, Selma och Carolin, vi promenerade till kiosken köpte godis ode senare tillbaka sen gick alla hem, kom precis till porten då jag fick ett sms och gick till turk gården igen bara för en grej som bara Selda vet HAHAH skulle döö :O Men iaf va där 20 min senare kom jag hem och satt bara vid datorn, stängde av datorn runt halv 2 men somna 3 och vaknade 1000 gng sen till sist vakna jag 9 och nu sitter jag bara :) Ska lägga upp några bilder från fredagen, från igår kommer jag lägga sen då Selma lägger upp dom på sin egna blogg :) SKöt om er så länge :*

svar till dig =)

Anonym om Grıııl:
Du vet kklänningen du har på headern, den med rosett. Kan du visa bättre bild på den & hur den ser ut på ? :)

SV: Svarar lite sent pga att jag var utomlands, men så snabbt jag hittar en bra bild lägger jag upp annars väntar jag tills den kommer upp från resväskan :)

Borta bra men hemma bäst, så äre bara!

Äntligen hemma jao :) Saknade sängen mest hahah :D Sitter och snackar med någon just nu och lyssnar på musik. Gick till skolan hade saknat vafan :p Vi åkte till bredäng satt vid stranden bara, senare raka vägen hem. Sen dess sitter jag bara är trött men kommer ändå inte sova. Imorn början skolan på riktigt me lektioner oallt, måste verkligen kämpa mke, kommer kanske inte blogga så ofta också men vi får se. Bilder kommer att komma då jag får dom ;)

Äntligeeeeeeen!!!

bloggar när kommer hem ;)

Sjuk typ ..

Aa som rubriken säger är sjuk typ, de därför jag inte har bloggat. Men är i marmaris just nu, hur varmt som helst och fint :) Sitter ensam i lobbyn folk komme och går förbi mig, ska upp till rummet snart har haft huvudvärk hela dan, och gick inte ut från rummet, aja hör av mig senare :)

Poooooooooleeeeeen

Sitter vid poolen och bara vilar ut:) Vaknade lite tidigt och åt frukost och sen dess sitter jag bara vid poolen. Igår efter maten gick vi ut till Carsin och shoppade massa, köpte skit många smycken fifan höhö. Ni som känner mig det är bara att messa om ni vill ha något :p Menmen senare kom vi till hotellet, jag o syrran satt vid lobbyn tills 1 sen stängde dom internet cok fula valla :( Idag är det sista dagen idag hära, imorn på morgonen ska man vidare till Marmaris yeeyy där ska man vara 6-7 dagar sen tillbaka till byn sen har man 6 dagar kvar och efter Swedeeeen =)))) När jag kommer tillbaka till byn så måste jag klippa och färga håret, ska flippa ganska mycket för att de behövs, till axlarna kanske :( Men iaf ska fortsätta sola lite hör av mig senare kanske ;)

Ayvaliiiiiiiiiiiik

Hejsan alla sitter vid lobbyn nu, eller aa hur man stavar de. Så varmt det är här har redan fått lite färg hahah :D
Har duschat oallt sitter bara och väntar på tiden sen ska man äta mat. Snackar med kusinen Kübra. Guuuud vad jag har saknat alla men mest min säng haha :( Hahahah för några dagar sen då vi va i Canakkale en kvinna bara kommer fram till mig o säger shiit vilka fina ögon du har :$ hahaha cok glad men iaf, shoppade också lite där. Ni måste bara åka dit =) Och de jag tycker med Ayvalik är deras hav och toast godaste som finns lovar!!! Aja har inte så mke o skriva bloggar då jag kan och har tid puss sköt om er så länge;)

Neeext Ayvalik

Hallååååå e så jävla trött så att jag inte ens orkar röra på mig. Vaknade runt 7 och vi åkte runt halva Canakkale med Tur, vi gick runt begravningar, där de va krig och massa andra saker så jävla fint! Är så trött så orkar inte skriva ska gå och lägga mig för att vi ska vakna tidigt imorn och åka till Ayvalik vår sista kväll i Canakkale. Vet inte om jag hittar internet där men om jag gör de bloggar jag =))

Då är man i Canakkale

Hejsan alla =) Nu har man internet för min egna dator. Igår runt 4 tiden på kvällen gick vi ut och va framme runt 11-12 tiden så vi gick runt "Carsi" och tog båten till andra sidan till huset vi hyrde vi kom fram alla sov sen väckte mamma alla oss, HAHA jag o brorsan lekte med valparna som grannarna har så söta. Bilder på dom kommer senare när jag e i sverige eller på kvällen ;) Sen ni som har kommenterat kommer få svar så snabbt som möjligt lovar! Alla tar en dusch nu vi ska ut och äta mat sen bara gå runt.

Çanakkale, Ayvalık & Marmaris

halloooo haha sıtter hos kusınen. Imorn ska man oka tıll Çanakkale ode, vı ska oka runt ı ungefer 11 dagar.. kommer kanske blogga der. vılle bara höra av mıg sköt om er =)


RSS 2.0