Den som ser ut att vara starkast är ibland den som mest behöver en kram.


Släktingar

Förlåt för att jag inte bloggade innan, men va hos några släktingar. Vi gick runt halv 6 och kom hem för en halvtimme sen eller något. Vi satt och åt oallt. Fan missa Adini Feriha Koydum men kollar på den när dom har lagt upp den så snabbt så möjligt på en hemsida eller imorn, för att e ganska trött. Vill bara sova..
Annars mår jag inte så bra, men aja bloggar imorn eller senare.

Mmmmm sitter och äter erik med salt så gooottt!!!!


Fredag

Hejsan. Kunde inte blogga innan för att satt aldrig vid datorn, bara sista lektionen men de va bara typ 20 min och jag behövde göra en uppgift innan lektionen var klar:)
Dagen började med att jag vakna 20 i 8, fixa mig snabbt åt en macka sen tagga jag till busshållplatsen, men fick springa annars skulle jag missa bussen. Senare hade jag livskunskap, skit tråkigt:( Senare mentorstid men det var inget speciellt, varje rast satt vi ute och solade höhö:p Menmen efter de hade jag sysljöd men gjorde inte något. Senare Projekt, So. Vi fick sitta i grupper och läsa venne vad. Senare lunch och efter de fick jag, Kübra och Simona gå in i lilla rummet med Elina ( engelska läraren ) och läsa för henne. Senare gick vi in i vanliga klassrummet och hade projekt, No typ i 20 min och då gjorde jag uppgiften, senare gick vi ut och sola igen med tjejerna och killarna senare tog jag bussen och kom hem. Det har hänt många saker men orkar inte berätta allt, HAHA skrämde många iaf :D Aja gör inget just nu, sitter och äter chips med cola (a) Bloggar senare. Pöss =)

Bloggar imorn :)


Ballerina

Shosan :)
Vad gör ni ? Själv sitter jag och äter ballerina mmm gott =P
I skolan var det som vanligt, satt lite med tjejerna och killarna för att sola. Lite brun blev man faktisk hahah:p
Senare tog jag en lång promenad hem med värmen, men innan de gick jag till gamla skolan för att hämta kusinen senare kom vi hem. Dammsugade lite sen dess har jag bara suttit, ätit mat och allt. Ska kanske hem till kusinerna snart, mamma odom e där förutom jag o syrran. Men aja bloggar senare puss.

Hungriiiiiiig

Hejhej sitter och har projekt, lunch om tio min äntligen jao!
Har språkval efter lunch och sen klassråd sen så slutar jag..
Bloggar när jag har språkval :) Puss :*

test

hhhff

Du blir kanske min :)

Den ser finare när man har på sig den typ så .....

H&M 399:-

utvecklingssamtal :(

Hejhej kom hem precis, i skolan fick jag höra att jag skulle ha utvecklingssamtal idag -.- Shiit :(
Det som vanligt i skolan, kommer inte ihåg om jag sa att vi hade fått nya grupper, men den e skön haha:) Aja ska sluta skriva nu och sitta lite senare kommer jag tagga med mamish. Den börjar kvart över 5, död... :(

Dans kvar ..

E verkligen sjukt trött, sista lektionen typ. Snart ska jag ha passion, dans. Efter går jag bara hem och bloggar då :)

om du vill sprida något snabbt, säg då att det är hemligt.


Skorna

Här är skorna jag hade köpt. Inte bästa bilden men ändå :)
H&M 400 kr

Skolan

Hejhej, sitter i skolan och har språkval. Började 8 och dom snackade första lektionen. Annars har jag inte gjort något.. Är fan hungrig:( Aja bloggar senare, puss :*

Klart

Ja äntligen nu e man klar, ska in i sängen nu. Skulle duscha men e verkligen skit trött så får göra det imorn, annars jag gör det nu också man vet aldrig. Jag bloggar imorn innan jag går till skolan tror jag, annars gör jag de hemma eller i skolan vi får se. Aja godnatt! :)

So uppgiften har verkligen dödat mig, jobbar med den i flera timmar ...


Några bilder innan jag skulle till bröllop


Godmorgon

Hejhej =)
Hur mår ni? Själv mår jag bra :)
Vakna typ för en timme sen eller mindre, men gick aldrig upp va i sängen. Har inte gjort så mke mer :D
Igår kom farfar och farmor dom satt lite, vi åt erik tsm mmm så gott senare gick dom och jag plugga, måste också göra de idag. Idag måste jag bli klar med den, hoppas jag hinner! Menmen senare gick jag in i sängen och spelade spel i datan, och runt 1 sov jag :D
Idag kommer jag kanske hjälpa mamma med tvätten, senare bara plugga och kolla på tv, går kanske ut man vet aldrig. Aja ska äta lite choklad (a)
Bloggar senare :)

Hemma

Tjenare:)
Efter förra inlägget så satt jag bara och väntade på syrran medans jag spela spel. Senare kom hon, vi åt mat oallt. Senare öppnade hon väskan och visade sakerna hon hade köpt oallt. Senare kom Funda, Summeyye och Selda, vi satt lite senare gick vi ut och träffade Selma, Ebru, Carola och andra Ebru. Vi gick runt lite senare blev det lite kallt så vi kom hem. Och nu e jag här, sitter och försöker plugga lite. Ska fortsätta göra de. Vi hörs sen =)

Friiiiisk! Äntligen!

Hejsan :):)
Kinesen är tillbaka haha:)
De känns som att jag blogga för några månader sen, har saknat haha!
När jag kollade på min statestik så hade den alls inte sjunkit, fastän jag inte bloggade haha.
Menmen jag var verkligen sjuuuuk, kunde inte ens snacka, fick viska. Hade så jävla ont i halsen. Man kan säga att jag aldrig har haft en lov.. :(
Några dagar var jag helt död, men senare efter att jag hade åkt till akut så blev jag bättre. Haha gick till bröllop också, turkisk och irak kurdisk bröllop, det var skit roligt haha:) Nästa dag till kompisens fest, samma här. Om man har sköna kompisar som mig så är det alltid roligt, HAHA nä driver:p Och igår åkte hela släkten till strängnäs, vi vä där till halv 10 tror jag. Det var sådär där, barnen döda mig jao, deras röst oallt:( Menmen annars är det som vanligt, och vädret, wow tummen upp för det! (Y)
Hmm vad ska jag skriva mer om? Juste, syrran kommer hem idag, runt halv 2 landar dom. Det var så tråkigt utan henne, de va därför jag blev sjuk.. HAHA nejnej skoja, men hon e också sjuk, synd.. Hon ringde och ville ha Manti, med kyckling och ris. Jävla tjockis hahaha. Faster e här och vi gör manti just nu..
Asså har fullt med plug, men har inte ens öppnat boken -.- Döda mig!
Ska börja idag tror jag, ett måste är det för mig. Men aja jag bloggar senare, och lite bilder från denhära veckan kommer komma senare. Puss, hare så bäst mina underbara läsare! ♥

Sjuuuuuuk, kommer ta en bloggpaus tills jag blir frisk!


Ser jag sjuk ut ahah ??



Jag just nu


Ufffffffffff Sjuuuuuuk !!!!

Hejhej, igår kunde jag inte blogga efter, hann aldrig.
Pappa kom och hämtade mig mig moppen så kom hem runt 5 senare efter 10 min gick jag ut, vet inte hur länge jag va ute kanske till 7 eller något men kom hem åt mat lite då kom farbrors familj oallt, och efter f&f med Melek haha :p Dom va här till 12 tror jag senare gick dom och jag sov. Hade redan ont i halsen, och på morgonen när jag vaknade hade jag tappat rösten. Har tagit tabletter, fixat te till mig oallt men det är samma ffr. Skit roligt, man har lov och då blir man sjuk :(:(
Syrran ska ut på tv om en halvtimme, atv. Izdivac HAHA med sin klass, ni vet hon e i Istanbul just nu :)
Aja har inte så mke o skriva så skriver senare. Puss!


Ffr i Rinkeby

Hejhej sitter och lyssnar på musik med kusinerna. Igår sov vi runt 3, och vi kunde inte sova vi vakna 60 gng tror jag haha :( Till sist gick vi upp typ runt 9, sen dess har vi bara suttit städat ätit skit frukost, snart ska vi ut till solen och sola medans vi snackar om allt. Bloggar senare eller när jag e hemma =)


Rinkeby

Tja, vad gör ni? Själv sitter jag med kusinen Kübra :)
Dagen började med att mamma väckte mig, gick upp åt frukost. Städade lite senare började jag fixa mig och efter åkte jag till kungsträdgården med Selda senare träffade vi kusiner och kompisar, vi va där från 12 till 6 halv 7, det var verkligen roligt. Det var barnens dag, yani 23 nisan =) Runt halv 7 tog jag, Kübra och Selver tåget och kom hem till dom, sen dess har vi bara suttit vid datorn ätit små saker, pratat oallt :) Vi ska sova snart vi är trötta haha :p Aja bloggar imorn eller något. Puss godnatt! :*

Jag och Kübra


Duschat

Tjatja, hur mår ni? Själv mår jag bättre =)
Va ute Selda, vi va i gården senare kom vi hem till mig och åt mat senare gick hon och jag gick in i duschen och gick ut nyligen. Ska upp och ta på mig, senare ska jag noppa ögonbrynen oallt.
Bloggar senare sötisar :*


Arlanda ...

Hejhej vaknade verkligen för tidigt runt 7-8, kunde inte sova så gick upp, mamma och syrran va redan vaken menmen vi satt lite oallt sen kom tiden och vi skulle åka. Vi åkte först till tumba för att hämta upp syrrans kompis Selda och hennes mamma, senare åkte vi till fittja för att vänta på några sen åkte vi iväg till arlanda, vi kramades oallt jag och syrran grina.. Det känns jobbigt när jag tänker på de menmen senare lämna vi dom och jag, mamma och Seldas mamma åkte, vi lämna henne sen gick jag och mamma till maxi vi handla lite och nu e jag här. Väntar på mamma som ska hämta bröd, vi ska äta frukost. Är hungrig men har inte lust att äta men vi får se. De är så jävla varmt ute, det är dehära jag kallar sommar för! =) Vill ut, äre någon som vill gå ut med mig? HAHA. Åker kanske till fittja för att träffa några annars vet jag inte. Men vi hörs senare puss!


skit fult ..




Vet du vad jag vet att hjältar inte alltid måste le.


Adini feriha koydum

Hejhej :)
Hur mår ni? Själv mår jag inte så bra. Vanliga Seher =)
Idag var det sista dagen i praktiken :( Off kommer sakna, hade så jävla roligt där :(:(
Menmen det var som vanligt dära, jobbade oallt, senare runt 2 gick kusinen för att han skulle fixa något, han ba jag kommer om en timme, sen kan du gå hem. Jag fick vänta nästan 3 timmar hahaha -.- Senare kom han och fick några saker. Chips, läsk, godis, choklad oallt mmm gott gott haha :D Menmen senare runt halv 6 kom jag hem åt mat snabbt sen gick jag ut, och kom hem typ för 45 min sen för att min film skulle börja, och nu kollar jag på den. Bloggar senare lovar =)


Huvudvärk

Hejhej, asså e verkligen skit trött, och har största huvudvärken som dödar mig! =(
Ska bara äta mat kommer snart ..




HAHA så :) Ja jag har huvudvärk som ni vet.. Men det var som vanligt idag också, men de va lungt. Slutade runt kvart över 3. Syrran, Selda och Mizgin kom dit, vi gick runt lite senare så åkte vi till tumba. Jag gick till centrum och dom andra hem, va där en timme eller något. Senare tog jag bussen och kom hem, satt bara och åt mat nyss och nu sitter jag bara. Kommer bara sitta sen sova tror jag. Bloggar senare :)




Aa rubrik

Hejhej. Måste skriva snabbt. Ska ut snart haha:)
Igår var jag ganska trött, halvsov hos syrrans kompis också. Menmen slutar 3, som vanligt iste och efter ska jag till tumba igen för att mamam ville ha något så ska köpa den. Har inte så mke o skriva ska upp nu och börja packa väskan sen tagga.. Bloggar när jag är hemma! =)


TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Tjatja. Är skit trött ska sova menmen innan de ska jag berätta lite om dagen.
Vaknade runt halv 8 fixade mig oallt sen kom jag till jobbet, det var som vanligt där. Senare runt 3 kom kusinen dit så jag sluta, vi tog pendeltåget och åkte till Tumba, vi gick lite runt i centrum senare tog vi bussen till vretarna. Vi väntade på mamma och de och vi ville inte gå in i huset innan dom kom så vi gick runt hela vretarna tror jag. Ni anar inte hur roligt vi hade HHAHAHHAHH skulle nästan kissa på mig tack vare en liten hund :( Menmen senare kom mamma, faster ode så vi gick till huset, yani syrrans kompis :D Aa iste vi va där ganska länge och nu e jag här. Känner mig sjuk jao, jag tror jag ska bli sjuk .. E så jävla trött om jag lägger huvudet på kudden kommer jag somna. Det hära e första och sista inlägget för idag. Vi ses imorn! =)


Dagens kommentar

Melissa om Shopping:
Hej!

Nu kör vi igång med Dagens blogg var gärna med och tävla genom att anmäla dig på denna länk: http://visava.blogg.se/2011/april/dagens-blogg.html#comment

Sv: Okej haha :)
   
  Pia -Smilinggirls! om H&M:
Vilken söt! :)

Sv: Visst! =)

Hejsan!

Förlåt för att jag inte bloggade innan men hann inte ...
Vaknade runt kvart i 8, kunde inte öppna ögonen men ändå gick upp och fixade oallt sen tog jag bussen och åkte till jobbet.. Det kom poliser 2 gånger ahahaah, dom försökte göra stöld men aja, sluta 4. Det gick ganska bra idag och snabbt. Menmen kom hem åt lite mat sen ringde någon och frågade om jag kunde komma till alby så tagga dit va där en timme sen kom jag hem tillbaka pappa och de åt mat, sen gick vi hem till kusinerna sen runt 9 kom jag hem duschade oallt och nu e jag här. Har inte så mke och skriva, ska rensa min mp3 lite bloggar senare. Annars imorn :*


Shopping



100 kr


Hittar inte skorna men visar bild på dom senare :)

Kungens Kurva

Tja. Efter förra inlägget satt jag bara sen så åkte jag mamma, bror och lillebror till kungens kurva. Köpte klackskor sen kjol HAHA kjolnörd men aja lägger bild på dom snart om jag hittar i h&m's hemsida. Annars har jag inte gjort något mer. Bloggar senare Kyss :*


11.04.2011

Tjenare. Hur mår ni? Själv mår jag lite bättre, e bara lite trött. Sov inte ett skit igår.
Gick upp från sängen runt halv 8 fixade mig snabbt sen tog jag bussen och kom till jobbet. Det var som vanligt. Runt 3 sluta jag och kom hem, sen dess sitter jag bara. Har inte så mke och skriva, e bara trött. Aja skriver senare pussis



döööööööööööör!


H&M





Man ska vara skit bruuuun sen den hära på!!


Söndag

Hejhej, hur mår ni? Själv mår jag inte så bra.. Menmen ska inte ta upp det här i bloggen =)
Igår sov jag runt 2, och vaknade kanske 11 eller något, kommer inte ihåg. Men fixade frukost oallt sen fick jag sms utav kusinen och vi skulle ut, hon smsa mig 1 fixa mig skit snabbt o allt trodde vi skulle ut typ halv 2 eller något, jag fick vänta 3 timmar -.- Tills de målade naglarna oallt sen runt 4 gick vi ut. Vi satt i gården lite med barnen senare gick vi till centrum och träffade Summe, vi köpte saker och åt senare gick vi till gården igen och efter hem, kom typ för en halvtimme sen, har käkat nu sitter jag bara :) Har ätit för mke kan inte ens gå hahaha :( Aja bloggar senare eller något :)


...

şuan kalbim ağlıyor
Sadece dışarı yansıtamıyorum
İçim kan ağlasada
Dışarıya insanlara Sahte gülücük fırlatıyorum
Utanmasam ağlayacağım
Boğazım kitleniyor
Düğülenir adeta
Canım acıyor
Çıtım çıkmıyor
Gözler doluyor
Kalp boşalıyor


Dagen frågor

gulay om Till Gülay:
hahaha sagol sehercimm

Sv: Hhahahahahaha ay rica ederim :p
   
  melek  om Fredaaaaaaag!:
HAHAHAHAHA SEHEEEERRRR TACKK:))

Sv: Hahahah :D

Mina tjejer

Tjaaa sitter med mina grabbar Nesrin, Meltem och Yasemin. Dom är skit coola jao.



Nesrin e så vacker så hon ville inte va med i bilden :D


Till Gülay



Pilav yanina karniyarik :D


Bakat

Tjenare. Vad gör ni? Själv sitter jag bara. Bakade precis, vi ska få gäster uff..
Aja annars har jag inte gjort något. Ska käka nu tror jag bloggar senare =)


Innan jag gick in i duschen gjorde jag något, senare dusch och efter frukost och blev klar precis.
Ska hjälpa mamma med städningen senare vet jag inte.
Bloggar senare göllet! ;*


H&M



50 kr



150 kr



200 kr


150 kr


100 kr



100 kr


50 kr



50 kr

Godmorgon

Vakna kanske för en timme sen eller något, sitter nu bara. Ska in i duschen efter att jag har bloggat sen vet jag inte vad jag kommer göra. Går kanske ut? Aja vi får se. Bloggar efter duschen. Haha kanske om en timme eller något. Puss :*


Bir insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. "Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin" .


Va ute med ...

Några kompisar, hemliga höhö =)
Kom hem runt 9, yani typ för en halvtimme sen. Har inte så mke o skriva, kunde inte se början utav adini feriha koydum, men kollar på den just nu. Början kommer jag kolla sen haha:)
Aja bloggar sen, eller imorn. Puss :*


Fredaaaaaaag!

Äntligeeeeeeen fredag hahahah :D Vill barabarabara sova!!
Menmen förlåt för att jag inte kunde blogga tidigare för att hade saker o göra..
vaknade runt kvart i fixade mig oallt i en halvtimme senare så tog jag bussen och åkte till jobbet, det var som vanligt. Men tiden gick så sakta:( Aja runt 10 i 3 sluta jag och tog bussen mot fittja gick av och skulle ta tåget för att orkade inte vänta på bussen, på väg till tunnelbanan såg jag farfar så vi åkte tsm, vi gick av i alby och hälsade på farbror och farsen senare åkte vi bil hem, farfar jag o pappa. Kom hem hjälpte mamma med städningen lite sen så med maten, hahah jag och bror gjorde sallad tillsammans:p Aja vi åt oallt och nu e jag här! =)
Har så jävla ont i tanden :S dom fixade den för en månad sen, men har ont från den dagen. varför? :s
Menmen har inte så mke att skriva, om 40 min börjar min film så ska sitta och kolla på den, bloggar senare puss :*
Till Gülay: Spagetti =)


Hinner inte blogga så mke, vi syns efter jobber runt 4 kanske. Puss :*

  

Ute

Hej kom hem typ för en kvart sen eller något, va ute med tjejerna. Vi gick runt oallt, de va största stormen jao. Haha men aja snackar i lur med en hemlig person, skriver senare (=


Bild 5 - En gammal bild på dig


Kom precis hem ....

Gick med pappa och syrran för att syrran skulle övningsköra. Annars har jag inte gjort något. E verkligen skit trött. Jag kanske sover senare. Men vi får se =)


Trött

Hejhej kom hem typ för en halvtimme sen, alla va hemma förutom syrran. Men ja exakt nu kom hon haha :)
Idag gick dagen ganska snabbt tycker jag. Kom till jobbet fick hämta ut varor och lägga på deras platser tills 11 eller något, senare gick jag bara runt hela affären. Efter hade jag lunch fram till 1 då jag snackade i lur med Selda, de hade hänt några saker så hon berättade. Och efter lunch hade jag inte något att göra så gick runt hela affären igen sen så kom kusinen och sa att jag skulle hjälpa till honom med brödet oallt så hjälpte till honom tills 3, sen sluta jag. :) Jaa så gick jobbet.
Off märkar att börja bli lite tråkigt, har ni inte tips om vad jag kan skriva. ? Om ni har snälla säg! haha :( 


Godmorgon

Tja tja bloggen haha :D
Vakna för en kvart sen, orkade inte gå upp från sängen e så jävla trött -.-
Ska ut om en kvart så har några saker att göra sen ska jag tagga. Hoppas jag inte missar bussen haha:(
Aja bloggar när jag e hemma, kan sluta 3 också. Så vi får se :)


Nati nati ♥

  

Hej

Har inte gjort något speciellet, kollade på en film, men inte hela, hann inte. Kollar på den senare tror jag :)
Har hjälpt mamma med maten, favoriten kizartma haha:D Senare har jag bara suttit vid datorn oallt, duschade precis och nu sitter jag här. Har inte så mke att skriva, skriver imorn innan jag åker eller när jag e hemma. Börjar 9 och slutar 4. Pussisar :*


Long weekend

Har bara suttit och kollat på en film, namnet står där uppe ↑ haha :)
Ska se om jag hittar en annan rolig film. Skriver senare gullet! :*


Fråga - Svar

selda  om Arkamdan konusup beste yapacagina, yuzume konusta duet yapalim:
jag tar deen :)))<3

Sv: Gör de, zaten tam senlik valla. Anladin sen onu ;) ♥

Risifrutti

Tjenare, förlåt för att jag inte kunde blogga på morgonen. Men kom hem precis, sitter och äter risifrutti haha e hungriiiig :(
Började 9 idag och slutade 4, dagen gick ganska snabbt, början var det lite jobbigt men efter lunch gick jag bara runt som en idiot haha :D Har skit ont i ryggen :( Aja skriver senare ska vila lite.


Fråga - Svar

Anonym om Det är dom hära jag vill haaaaaaa :(:
Tittade men fanns bara strl 40 kvar :/ kan titta i stan? Ska dit imrn?

Sv: Aa tamam de spelar ingen roll, om det är lugnt för dig :) Annars kan jag gå och kolla :D

Godnatt sov gött ♥

    


Sakerna jag hade köpt när jag va i Kungens kurva



Liknar den, men min e finare de lovar jag :)
Den kostade 300 men den va på rea så jag köpte den för 75 kr



Och här är skorna :)


Hann inte

Hejhej, hann inte se på hela filmen för att va tvungen att gå till tvätten o hjälpa mamma. Kom hem runt halv 5, gjorde sallad och vi åt mat precis. Sitter nu och lyssnar på musik medans jag snackar med någon :)
Bloggar senare ;)


Det blir Big Stan istället =)




Musallat

Då har man kollat klart på filmen musallat, har kollat på den innan men ville se den igen:p
Ska käka lite senare kommer jag kolla på ask tesadufleri sever tror jag ;*


Städat

Har inte gjort något speciellt, vilat ut mig medans jag kolla på tv, sen städade jag lite och nu e jag här :)
Ska leta efter några bra filmer som jag kan kolla nu, vi hörs senare puss :*


HAHAHAHAHAHA

HAAHH då är man ledig idag :D Kusinen ringde och sa att jag kunde vara ledig så ska stanna hemma :D
Bättre för mig för att har ont överallt också, så kan vila lite ;)


Godmorgon

Tjatja, Sessan är här :)
HAHAH chefen kallar mig så men aja, vakna typ för en kvart sen eller något kunde inte sova, skulle vakna om en halvtimme men nää haha:) Har ont i magen men hoppas jag klarar det, tar bara några tabletter sen är det klar hoppas jag. Ska sluta skriva nu ska upp och börja ta på mig. Bild kommer säkert innan jag går. Aja vi ses som imorn runt 5 eller något :)


Ett litet tips




Inte den bästa bilden men den tråkiga hästsvansen blir så mycket snyggare om man virar en hårslinga runt snodden och sedan fäster med en hårnål. Tänk en hög, stram hästsvans och så döljer du hårsnodden. Superfint!

Bhöhöhyt

Mår bättre, som tur! :)
Skorna blir mina snart tror jag, hoppas de (a)
Har inte så mke att skriva, sitter bara och lyssna på musik medans jag snackar med någon.
Bloggar senare annars imorn på morgonen.
Pussisar :*

 Till Gülay: Bugun annem nohut pisirdi Gülay abla :D




Türkiyem! ♥


Offoff

Helt död, jag lovar :( Mina fötter dödar..
Har inte gjort något speciellt bara varit hemma och vilat lite, men e ffr skit trött och som jag sa precis mina fötter döödar mig:(


Jag just nu :(


Döööööööööd!

Hejhej, hur mår ni ? Själv mår jag inte så bra, har ont överallt sen har det hänt något.. Men aja, uff mina beeen dödar mig jag lovar :(:( Annars har det gått jätte bra! :)
Har inte så mke o skriva. Är bara helt död :( Imorn börjar man 12, soooft broshan soooft :D
Bloggar senare :*



Orkar inte rotera -.-


GodmorgonGodmorgon

Tja:)
Fråga inte när jag sov eller vakna för vet inte heller, sov sent och vakande 10000 gng men ändå så är man pig hahah:p Ska ut runt kvart över bussen kommer 26 över men ändå, hellre tidigare än försent ;)
Börjar 9, som ni vet så ska jag praktisera i Flempan hos min kusin:)
Aja bloggar när jag e hemma, annars ber jag någon att blogga. Kommer säkert blogga runt 5 eller något.
Puss :*


Arkamdan konusup beste yapacagina, yuzume konusta duet yapalim

     


Det är dom hära jag vill haaaaaaa :(


Mår inte så bra ..

Hejhej, kom hem nyligen typ.
Mår inte så bra, de har hänt vissa saker sen så har jag huvudvärk.. :(
Har inte så mke att skriva, vi va där de va barn som sjöng oallt sen gick vi till kungens kurva för att hämta syrran då åt vi mat och nu e vi hemma.. Bloggar senare.
OFFOFF!


Solna

Ska fixa mig, vi ska åka till Solna med familjen och farbrors familj tror jag. Det e typ en liten turkisk konsert. Hoppas de blir roligt! :)


Kungens kurva

Hej. :)
Kom precis hem, va i kungens kurva med mamma.
Vaknade runt 10 i 10 vi åkte till donken för att lämna syrran dit, senare gick vi och handlade mat senare kläder höhö :)
Köpte skorna som jag ville ha och kjol, ville också ha klackskor men de va röd vill ha svaaaart :(
Hoppas svarta kommer ut då e den min insallah (a)
Men aja och nu e jag hemma, ska äta furkost om jag orkar för att åt kinder grej sen riskakor, tror inte att jag orkar mer men ändå :)
Vet inte vad jag kommer göra senare, går kanske ut eller något men vi får se, skriver senare. Bilderna kommer senare också, på sakerna jag har köpt haha, aja puss:*


Märker ni något HAHA?


Godnatt ..

    

Test och frågor

8 första om mig :
Namn : Seher
Efternamn : Kucukgöl
Smeknamn : Kines, tatar, tatar balasi och mer
gammal : 15 år
föddelsedag : 3 Januari
längd : 170 cm ngt
vikt : runt 55 kg
ögonfärg : Brun

10 saker jag gjort :

rökt :
gjort något bakom ryggen på dina föräldrar ; Små saker :)
snackat skit om dina vänner ; Jag går helst fram till dem och berättar
vad jag tycker om dem.
haft sex : gerizekali .
har varit döds kär : haha nej
gjort något fel den senaste veckan : aa
Gjort något bra den senaste veckan ; säkert
tagit droger : aa du vet :)
Mördat någon ; haha skit mke
festat loss ; jaaaa :D

8 saker om en person ;

En person du älskar ; ''personer'' jag älskar är mamma & pappa
En person du aldrig blivit sviken av ; Seda :)
En person du ogillar ; dedu
En person som är en ängel för dig : Brooor när han vill ha datan
En person du kan lita på ; inte så många 
En person som du tycker är snyggast i skolan : Nidal
En person som är tönt ; jag är en tönt
En person som är ful ; neej ,vilken låg fråga.


8 saker du kan

hjula = nej ,
snurra på tungan = nästan
stå på händer = nepp =)
skämta = haha aa =D
spela i filmer = jaaaaa .. Adini Seher koydum.  
teckenspråk = nej ,
hoppa hopprep =jaaa
prata i flera timmar = meeeeer  :D


5 saker om framtiden

jobba = ja , först plugget då.
flytta utomlands = man vet aldrig
Gifta dig = säkert
Skaffa barn = säkert
plugga = nyckeln till allting.

Bilderna




















Hemma

Höhö vi gick hem till faster ode, alla va där :p
Vi satt och allt nu e vi hemma. Några bilder från dagen kommer snart :)


Överraskningsfest

Tja, tjejerna gick kanske för en timme sen eller något. Vi hade en överraskingsfest hos oss för Funda som fyller 18 år. Grattis till henne :) Vi hade det skit roligt ska jag bara säga. Har inte så mke att säga, men Aylin kommer att skicka bilderna så lägger upp dom när jag får dom, lovar! :)


Klart

Har städat klart, sitter nu bara och äter lite små saker :)
Annars har jag inte gjort något speciellt som ni vet :)
Aja bloggar senare.
Så ser jag ut just nu HAHA :(






Bloggen blir roligare när man får kommentarer tycker jag, fortsätt så (a)

  


Frågor - Svar

Anonym om Fråga - Svar:
Kustum :(( bide guluyor :p japon hela ligan

Sv: Förlåt haha :D Vi följer mammas spår (a)
   
Anonym om SO:
Aboow hon till vänster är cok kattig

SV: Vet hon är lik mig de därför. Men vem är du ens?

Godmorgon!

Ja godmorgon, vaknade för en timme sen men ändå :)
Mår inte så bra men hoppas allt bli bättre ..
Har ätit frukost oallt nu ska jag upp och börja städa för att det ska vara en liten fest hos oss, berättar senare för att får inte säga nu haha :) Igår sov jag runt 2, de hade hänt vissa saker med kusinen så hjälpte henne, det händer alltid samma saker med oss.. Men aja bloggar senare :)



Höhöööö


Adini Feriha Koydum

Tja, har kollat klart filmen shiiit asså vill bara att de ska bli nästa vecka så jag kollar på den igen hahahah :(
Annars har jag bara varit hemma, hjälpt mamma med maten och film..
E verkligen skit trött ska kanske in i sängen nu eller något men vi får se :)
Svarar på kommentarerna imorn!
Pussar :)


Bilden säger allt


Pitbull - Bon bon


Fråga - Svar

Anonym om Ftftftft:
skit taskiga :(

Sv: Han tvinga mig valla hahahaha :(

Ftftftft


Äntligen

Tjenareeeeeeeee alla söta, aa ni :p
Kom typ hem för en halvtimme sen sitter nu bara, idag var det en jobbig dag tycker jag ..
Projekt hela dan typ, och i sista lektionen hade jag somnat. Skit roligt visst ? :) ..
Idag äre slut, på måndag börjar praktiken i Flempan hos kusinen höhöhö :D
Aja har inget o skriva, helt uttråkad förlåt men vi hörs senare:)
Puss på rumpan! :*



Vill ha sommaaaar nununu! Var e du?? :(


RSS 2.0