Nya bloggen!

http://seheroseldas.blogg.se/
http://seheroseldas.blogg.se/
http://seheroseldas.blogg.se/
http://seheroseldas.blogg.se/
http://seheroseldas.blogg.se/
http://seheroseldas.blogg.se/
( Om inte inlägget kommer fram, tryck på f5 )

Ny

Det är så jag att jag o Selda har gjort en ny blogg, så ska börja blogga där istället. Så skulle bli glad om ni läser den. :) Ger inte namnet än, för att inget är klart. Lägger upp den då allt är klart :*

Skolan

Shoosan haha :) Vad gör ni? Själv har jag språkval, lyssnar på musik och jobbar. Igår hade jag inte lust o blogga, var trött oså. Menmen slutade runt 20 över 4, kom hem sen skulle vi tagga till donken, jag, Kübra, Esma och Sofia. Vi träffades i centrum men då ville S & E komma till donken så dom åkte till Max och jag o K gick till donken, åt mat oså sen kom vi hem, sen satt jag och kollade på tv bara. Runt 11 sov jag, och vaknade runt halv, lillebror väckte mig. Och nu är jag i skolan som ni vet, slutar nu ska ha idrott. Hör av mig senare :*

Jag behöver komma bort från mina tankar.

Tumblr_lul43inzh41qenamzo1_500_large

Biz askin cennet haliydik. Bak bize kader bile kiyamiyor. Artik barismamiz icin Melekler imza topluyor


Orkar inte mer har ...

pluggat i 4 timmar typ, både läst massor och svarat på runt 50 frågor. Döda mig! Är verkligen skit trött. Jobbig dag verkligen asså, vaknade 20 i 8 böt om mig snabbt packade väskan sen till skolan med Esmos, Nidal första lekitonen, sen engelska, efter svenska, hkk, bild och no sen extra engelska lektion, så fick sluta 20 över 4 -.- va hemma runt 20 i 5, gjorde sallad sen diskade sen började plugga och pluggar sen dess. Blev klar precis, har hoppat över några frågor menmen skiter i har fan dödat mig. Hoppas de går bra för mig iaf..

Gul dikene sorar...

Ben insanlari guldurur sevindirirken,
sen neden canini yakip aglatiyorsun?
Diken cevap verir:
Sen hic aci cekmeden mutlu olani gördun mu?



Gecmisteki acilarina gulumseyerek baktigin an, buyumussun demektir.

Tumblr_lumdazagvp1qj7weno1_500_large

Alby

Tjatja. Sitter och sjungar, antecknar ni? HAHA.. Rolig dag var det idag verkligen :D Vaknade runt halv 10, va i moske. Har börjat be, typ en gång 2 gånger varje helg, de känns så skönt lovar, man känner sig ren oså. Asså kan inte beskriva känslan. Ska börja be varje dag, insallah! Menmen början va de lag tjaffs, fener är så, gs är så venne vad. Sen efter fick några stå på en fot, dog av garv så mannen ba aa upp du med, -.- Jaja kom hem duschade sen kom Selda, efter en halvtimma Sumeyye, började fixa mig sen tagga vi till alby, vi va runt 30 pers i ett hus, vi hade typ en tjejmiddag. Träffade på massor med kompisar och roligt var det iaf :D Runt 8 kom vi hem och sitter sen dess, webbar med trögisarna nu, kommer stänga av datorn när som helst trött är jag verkligen..

Ibland krävs det fiender, för att se vilka som är dina riktiga vänner.

Tumblr_lukkozrpl41qdc4sw_large

Gäster

Hejhej, förlåt för en dålig uppdatering. Vi hade gäster så satt aldrig vid datorn. Men vaknade runt halv 10, böt om oså sen åkte vi till mosken, va där till 1 eller något. Sen hämtade bror upp oss, vi kom hem städade lite, sen kom gästerna. De va krig hos oss, riktig kaos. Vi va runt 20 pers .. Menmen till sist gick dom, och nu sitter jag och kollar på Yetenek sizsiniz turkiye. Har inte så mycke o skriva, hör kanske av mig senare pussis :*

...

Vad har ni gjort idag då? Själv va jag i skolan som vanligt. Bara en prick kvar i skolan, sen kommer jag ha möte med skolledningen eller vad man nu säger, sen vidare med större personer. Menmen när jag kom började jag städa sen skulle jag käka mat då pappa ba, din lärare har problem tror jag från ingenstans HAHA. Menmen efter att vi åt mat gjorde jag sigara böregi, bild kommer imorn. Vi hade gäster oså. Har inte lust o blogga. Hör av mig imron. Förlåt.

Anadolu kartallari

Kolla på den ;)

11/11-11 11.11

Tumblr_ltp931limx1qdqohqo1_400_large

Keske cocukken fazla mutlu olmayip birazinida bu zamanlara saklasaydim. Lazim oluyor arada.



Projekt

Det var verkligen härlig dag igår :)) Tog bussen runt 6 och var vid Tumba gymnasium 20 över, träffade Eda och Vahide. Vi gick in köpte biljetterna, saker att äta sen satt vi och väntade på att filmen skulle börja. Vi satt och garvade oallt, sen när filmen börja var jag helt inne, inte bara jag alla va de. Asså Cagtay dödade mig jaoo skulle svimma :( Träffade på personen jag saknade mest också.. Menmen när filmen tog slut så hämtade pappa och kusinen Engin upp mig, sen kom vi hem. Satt vid datorn lite sen sov jag. Försov mig IGEN. Kom till skolan och har projekt. Ska ha de fram till lunch, yani i tre timmar döda mig :( Menmen har inte så mke o skriva hör av mig senare :*

Mustafa KemaL Atatürk!♥ 1881 - 193∞ ♥


Tumba

Tjenareee :) Vad gör ni? Själv sitter jag och lyssnar på musik, väntar på att tiden ska gå. Ska fixa mig lite sen åka till Tumba och träffa Eda och hennes kusin. Sen blir de fiilm.
Idag var det vanlig i skolan. Försov mig första lektionen, sen så var det vanligt iaf. Har inte så mke o skriver kommer höra av mig då jag är hemma lovar =*
Minnen .. :/

Insperation

D29560a3d6a71de19bc63d2e688bd52e_large
285034_10150254024112680_727307679_8159671_8185464_n_large
Tumblr_lu542fxxhp1qev1moo1_500_large
392649_133403906764533_132202010218056_141941_1012948394_n_large
Tumblr_lhamlntemx1qhz5eso1_500_large_large
Tumblr_lnyswd5hok1qfateqo1_500_large
Tumblr_lnkbl817oo1qgl14po1_500_large
252991230_large
Tumblr_ln2qahnekz1qh2pbgo1_500_large

Bir insan eger cok gulumsuyorsa emin olun ruhunda depremler vardir. Cunku aciyan kalbiyse, kimse bilsin istemez.

Tumblr_lu3vqh2h0a1qjmef4o1_500_large

Kallt

Sitter och lyssnar på musiik. Älskar bara onsdagar bara sofft i skolan, svenska första lektionen idrott sen språkval sen så slutar jag typ haha :D Efter lunch tagga jag, Esma och Kübra till centrum köpte lite blommor och gick till gamla skolan, hälsade på Ali och gav honom blommorna, glad blev han verkligen. Saknar borgtiderna som fan :/ Menmen sen efter kom vi till skolan igen satt lite sen tagga hem, sen dess sitter jag bara. Sugen på Våfflor men vi får se, om jag orkar göra så gör jag :) Ska till Tumbascen imorn tror jag och kolla på Anadolu Kartallar, min mans film yey. Annars har jag inte så mke och skriva.

Taken

En av dom bästa filmerna jag har kollat. Ni måste kolla på den!

Svar

♥S om ♥:
& jag älskar diig       Du betyder otroligt mycket.Du kan inte ana vilken plats du har i mitt hjärta, du är helt enkelt min andra halva   Jag vet inte vad jag vore utan dig, Tack för att du finns!!
S om ♥:
& jag älskar diig<3<3<3 Du betyder otroligt mycket.Du kan inte ana vilken plats du har i mitt hjärta, du är helt enkelt min andra halva<3 Jag vet inte vad jag vore utan dig, Tack för att du finns!!
SV: Älskar dig mer Canisi♥♥


<<< om Hemma:
har du iphone? viiilken??
SV: Nej, tyvärr har inte iphone :)

Seda om Inget liv ..:
Jag tycker att din blogg är bra som den är men om du vill ha ett tips tycker jag att du ska dela med dig mer av ''bra meningar'', älskar dina för de brukar vara bra och sanna ;)

SV: Tackar :) Ska lägga massor med sånt =)

Bildiiish


ölkjhgftgyuik

Hejhej :) Vi kom hem för en timme sen tror jag. Vi gick hem till morbror först, vi satt där en timma eller något, lekte med Ilayda, stooor hon har blivit :D Sen till moster, där träffade vi på kusiner ( andra mosters söner ) vi satt med dom några timmar, sen gick dom och vi satt med moster sen kom vi hem, sitter nu och snackar med bästa Kübra, saknat henne också :/ Jaja inte så mke o skriva just nu..

Tisdag

Shulululu :) Sitter på min favorit plats, bara några vet vart och lyssnar på mezdeke HAHA :D Jaja i skolan var det vanligt, drev med folket oså. Hade prov, gjorde alla frågor men vi får se :/ Annars i idrotten fick jag gå till centrum hämta tidning sen tillbaka till skolan. Hinner inte skriva så mke ska tagga till moster, menmen efter idrotten va de kaso med tjejerna vi filmade varandra och så bara vi fattar ahhah, jaja ska upp nu och fixa håret sen taggish till Vårby, hör av mig då jag är hemma med bilder =))

HAHA saaant


Förlåt för jag inte allt för ofta säger de här tre
små orden med väldigt stor betydelse
men jag vill bara att du ska veta en sak
och det är att ..
jag älskar dej!

























Hemma

Hejhej, trötta Seher är hääär .. Om jag bara lägger mig kommer jag somna. Menmen idag hade vi inga lektioner som ni vet, vi fick kolla på en film typ i 2 timmar, den var verkligen bra. Men minns inte vad den heter, flyga drake eller något. Vi fick sluta 2, kom hem böt om mig oså sen åkte vi till Jordbro. Va där tills nu. Ska upp nu och börja plugga på matte, har prov imorn -.- Tror inte jag klarar den, hatar geometri men ska försöka göra mitt bästa, hoppas Gud är med mig :)

Strak ..

Att vara stark 
Är att våga hoppas 
när ens tro är som svagast.

Att vara stark 
Är att se ljus i mörkret och 
att alltid kämpa för att nå dit.


Vklass + Arbetsförmedlingen

Tjena sitter med grabbarna. Ska vara med mentorsgruppen hela dagen, så vi gick igenom vklass, och nu arbetsförmedlingen. Jobbigt som fan, är skit trött också :( Jaja har inte så mycke o skriva. Hör av mig senara :)

.


Bilder från igår + ny vaken ..


Eid Mubarak

Äntligen hemma :)) Dagen började med att mamma väckte oss runt halv 9 sen runt 10 gick vi hem till farmor o farfar. Vi va där hela dagen jauuu :( Men typ innan vi kom hem gick vi hem till faster och satt där en timma. Ska sova snart är verkligen skit trött, men ska först kolla på Gökhan Koc som ska komma ut på O Ses Turkiye. Annars har jag inte gjort något speciellt =)

Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok, cunku beni sevenleri sevmekle mesgulum


:(

Fifan va ledsen jag blir, jag som skulle kolla på Iffet. Men nejnej dom visa förra delen :( Satt och kollade på yetenek sizsiniz turkiye med hela familjen. Sen gick jag upp för att platta håret och nu sitter jag här och snackar med Eda, saknar henne :) Planerar saker med henne, hoppas de blir något. Menmen idag blire ingen skype tror jag, ska stänga av datan snart och sova. Vet inte om jag hinner blogga imorn kommer vakna tidigt och tagga till farfar o farmor. Men vi får see :)

Bilderrr


5/11

Fan va tiden går för snabbt. Men hejsan ahah, hur mår ni? Själv mår jag bra :) Vakna runt halv 10, för att jag skulle till moske ni vet, precis då vi ska ut ringer snubben och säger att vi inte ska ha. Fan va irriterad jag blir, varför ringde han inte igår? :S Menmen gick in i rummet och sov igen, vakna runt 3 tack vare Selda som ringde, hon kom hit till mig sen gick vi ut och tog bilder på "naturen" sen runt 4 kom jag hem öppnade min fasta eller vad man nu säger, ingen fastade hos oss bara jag, shiit haha :) Menmen satt lite sen duschade jag och nu e jag här. Ska upp och kolla på Iffet nu =)))

Can kiriklari cam kiriklari gibi degildir. Öyle supurunce gitmez, icinde kalir aklina geldikce de batar.

Amin_large

Boriiiiing

Ditt utseende:

 

Hårfärg? Brunt
Längd? Något med 170 iaf :)
Skostorlek? 39 det beror på vad det e för skor
Ålder? 16 om 2 månader

 


Kärlek:

 

Har du kille just nu? nopp
Gillar du någon? Nej

Vem? Allah

Tillåter du din kille röra vid dig? -
Överallt? -
Har du haft många förhållanden? Toffel

 


Smak & stil:

Vad har du på dig? Pijamas

Hur ser dina trosor ut? Seriös?

Har du någon BH? Nej mamma köper inte till mig ..
Hur ser den ut just nu? -
Hur beskriver du en pluggis? Någon som har en hjärna och tar sitt liv på allvar .

 

 


Bad days:
Har du varit full? neej
Har du däckat? Okej ?!
Har du haft sex på fyllan? Töbe töbe

 

Har du rökt? pass.
Har du snusat? Yes haha tack vare bror
Har du gjort något olagligt? Som vadå?
Har du slagit någon ner till marken? Ja
Yes/No:
Är du allergisk mot något? Falska personer :)
Tror du på gud? JA
Har du en bästis? Bästavänner :)
Är du vegitarian? Kan man säga
Har du varit med om ett stort gräl? Ja

 

 


Antingen eller:
Mjölk/saft? Saft
Ibumetin/alvedon? Ibumetin
Katt/hund? Hund
Cykla/gå?
Kanin/hare? Kanin

Inget liv ..

Haha hur dum kan man verkligen vara? Glömde blogga :$ Har bara varit hemma .. Vaknade runt 3 gjorde lite sallad och åt med bröd, sen hjälpte mamma med maten och gjorde sallad igen därefter smuljpaj ( sumukpaj som bror säger hahaha ) Jaja sen satt jag och kollade på Adini Feriha Koydum medans jag webbade med några, och sen dess webbar jag. Ska fasta imorn så sitter och väntar på bror som ska hämta mat från donken. Ramadan på söndag lite para får man haha :D Har verkligen inte så mycke o skriva, bloggen blir lite tråkigare. Eller vad tycker ni? Ge lite tips om vad jag kan skriva .. Eller om vad ni vill läsa här på min blogg. Det skulle verkligen hjälpa mig =)
Dom har inget liv och tar kort på mig :(:( HAHA bjuder på dom fula bilderna..

Saknar er grovt! Dedem hoppas du har det bättre där uppe. ♥

svp

/G om Ensam hemma:
VILKA GICK DU PÅ BIO MED, NAMN : ) HHAAHAHAA
/G om Ensam hemma:
VILKA GICK DU PÅ BIO MED, NAMN : ) HHAAHAHAA
SV: Varför så nyfiken? :) Sofia, Esma, Rabia, Kübra och Ummuhan.

Ny design, vad tycker ni om den?

.

Ensam hemma

Igår bloggade jag inte, var trött och hade inte lust. Men träffade tjejerna runt halv 5. Fick vänta på dom i en halvtimme -.- och resten träffade vi i heron. Vi gick för att köpa sakerna oså sen kollade vi på filmen. Om jag ska söga saningen så var filmen skit. Men iaf efter filmen gick vi runt heron lite sen kom vi hem, och klockan va runt 10, när jag kom hem skypede med tjejerna sen runt halv 4 la jag mig men kunde inte sova hade ont i magen skulle spy. Så somnade runt 6 och vaknade 2, va verkligen skit trött ville sova mer men nejnej ena gick in med dammsugaren och börja dammsuga andra tänder lampan oså så de va kaos. Men va ensam hemma hela dagen och åt inte ett skit så mamma ringde mig och sa att jag skulle komma till gatuköket så träffade syrran vid gården och gick dit. Vi åt mat sen kom vi hem och nu sitter jag bara, snackade med bästa kusinen Kübra, ibland är det bara hon som fattar mig .. Menmen annars har jag inte gjort något speciellt.
Resten av bilderna kommer kanske, om Rabia skickar :)

Fixish

Igår orkade jag inte blogga hade inte lust. Kan berätta lite om igår iaf, duschade oså sen åkte jag o mamma till kungens kurva för att hämta upp syrran, därefter kom vi hem satt lite sen åkte jag baba och syrran till Södertälje syrran skulle övningsköra. Efter de åkte vi hem tillbaka sen till faster vi va där till 10 typ sen kom vi hem, därefter som vanligt skype, webbade med folket sen runt 2 sov jag. Vaknade tack vare att Kübra ringde mig runt 10-.- Jaja gick upp plattade håret och nu sitter jag bara ska upp och börja fixa mig sen ska jag träffa tjejerna runt 4 i centrum senare till heron. Kommer höra av mig då jag är hemma :)

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimma sen kanske, minns inte så bra men mamma kom in i rummet och börja snacka så va tvungen att gå upp. Åt lite frukost oså. Igår sov jag runt 3 tror jag satt och kollade på Iffet sen halva Feriha, orkade inte kolla på hela så somnade. Ska upp nu och plocka undan sen duscha. Där efter vet jag inte vad jag ska göra.. Men kommer höra av mig (=
Zinci :(:(

RSS 2.0